<html>
<head>
<style><!--
.hmmessage P
{
margin:0px;
padding:0px
}
body.hmmessage
{
font-size: 12pt;
font-family:Calibri
}
--></style></head>
<body class='hmmessage'><div dir='ltr'>Thanks for the confirmation - I will attempt to provide images/video of the issues I have with Wave and Titler but may not be able to do so until tomorrow due to my schedule today.  Just wanted to acknowledge!<br> <BR><div><hr id="stopSpelling">Date: Thu, 2 Apr 2015 11:32:19 +0300<br>From: sitelve@gmail.com<br>To: cinelerra@lists.cinelerra-cv.org<br>Subject: Re: [CinCV TNG] Cinelerra Merging from 4.0 - testing report<br><br><div dir="ltr"><div><span id="ecxresult_box" lang="en"><span>I quote</span> <span> test-message</span> <span>from</span> <span>Rebecca</span><span>.</span></span><br><br>//1 - Fade histogram not working correctly. Can anyone else confirm this behaviour?//<br>I confirm.<br>;-) Mergelerra-j6t_2.2-4.0 --> <a href="http://photoload.ru/data/a0/38/7f/a0387f11f31549624ea7b5fc38f3430a.png" target="_blank">http://photoload.ru/data/a0/38/7f/a0387f11f31549624ea7b5fc38f3430a.png</a><br>But it works correctly in the CVO.<br><br>// Motion blur - doesn't seem to do anything.  //<br>I confirm. The same situation in CVO and in old CVO from maverick-ppa.<br><br>//Oil Painting - doesn't seem to be working either.//<br>I can not confirm. It works correctly for me.<br><br>//Translate - change in behaviour I think I saw discussed on the list already? .. this is a bug or intended behaviour? //<br>I invite you to take part in this discussion.<br><a href="http://comments.gmane.org/gmane.comp.video.cinelerra-cv.general/17008" target="_blank">http://comments.gmane.org/gmane.comp.video.cinelerra-cv.general/17008</a><br><br>//Wave - messed up - the wave is squashed up against the far left side of the image. //<br>I can not confirm. It works correctly for me.<br>Can you give me a screenshot of images and settings?<br><br>//Title - the colour is now messed up.  Only white, yellow, cyan and magenta work from the colour wheel//<br>I can not confirm. It works correctly for me. <br><a href="http://photoload.ru/data/7b/6f/0d/7b6f0d80fbda299bb8ab9aa617fd811e.png" target="_blank">http://photoload.ru/data/7b/6f/0d/7b6f0d80fbda299bb8ab9aa617fd811e.png</a><br>But I give it special attention.<br><br>//5) Bezier curves. ..right click a histogram keyframe .. choose "tangent edit" it will either crash the programme or <br>default to "disjoint edit" instead.//<br>I fully confirm. I attached log-file to the letter.<br>But it works correctly in the CVO.<br><br><br></div>igor_ubuntu</div>
<br>_______________________________________________
Cinelerra mailing list
Cinelerra@lists.cinelerra-cv.org
http://lists.cinelerra-cv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/cinelerra</div>                                      </div></body>
</html>