[CinCV TNG] bringing back 'rendering took'

Phyllis Smith phylsmith2017 at gmail.com
Sat Jul 1 22:53:33 CEST 2017


Please bring back:
"rendering took xx:xx:xx"
which usually appears in bottom left corner when rendering finishes.
Currently it quickly switches back to:
"Welcome to Cinelerra."

That is a really good suggestion and GG has missed it also.  He just
checked into the Git Repository, a fix to remedy this.  The reason it goes
away is because other messages, such as "Building Indices" overwrites it
and then later it has to be cleared so it doesn't stay there forever when
you have moved on to other operations.

So the new mod leaves the "took message" up UNTIL there is a window event
such as moving the cursor out of the main track canvas window assuming that
that is where the cursor is.  So be sure to look at the time it took before
you proceed.

Also, looking into your old TV results you emailed as it is quite
interesting.  Will see if there is an "old TV" around with a USB to work
with just for fun!  Phyllis

On Sat, Jul 1, 2017 at 10:35 AM, Frederic Roenitz <roenitz at aimvis.de> wrote:

> Hello,
>
> Please bring back:
>
> "rendering took xx:xx:xx"
>
> which usually appears in bottom left corner when rendering finishes.
>
>
> Currently it quickly switches back to:
>
> "Welcome to Cinelerra."
>
>
> Thank you
>
> Frederic
>
> _______________________________________________
> Cinelerra mailing list
> Cinelerra at lists.cinelerra-cv.org
> http://lists.cinelerra-cv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/cinelerra
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.cinelerra-cv.org/pipermail/cinelerra/attachments/20170701/8b441afa/attachment.html>


More information about the Cinelerra mailing list