[CinCV TNG] [PATCH] Terminate command string in Pipe properly

Einar R√ľnkaru einarrunkaru at gmail.com
Tue Dec 1 08:26:13 CET 2015


On 30 November 2015 at 23:40, igor_ubuntu <sitelve at gmail.com> wrote:

> Thanks !
> Succesful compilation.
> But pipe does not work
> ffmpeg -f yuv4mpegpipe -i - -y -threads 0 -vcodec libx264 -crf 21 -vpre
> medium %
>
> Cinelerra-CV 2.3  GIT::b1a7bd2d5761f9aaf9d5a75ac46522a69a93bcab
> (C) 2006 Heroine Virtual Ltd.
> (C) 2006-2015 The CinelerraCV Community
> Internal ffmpeg
> Compiled on Mon Nov 30 23:24:28 EET 2015
> .. ...
>   libswscale     0.11. 0 /  0.11. 0
>   libpostproc   51. 2. 0 / 51. 2. 0
> [mpeg4 @ 0x109bb90]hmm, seems the headers are not complete, trying to
> guess time_increment_bits
> [mpeg4 @ 0x109bb90]my guess is 5 bits ;)
> [mpeg4 @ 0x109bb90]looks like this file was encoded with
> (divx4/(old)xvid/opendivx) -> forcing low_delay flag
> [mpeg4 @ 0x109bb90]picture size invalid (0x0)
> [mpeg4 @ 0x109bb90]get_buffer() failed (-1 0 0 (nil))
> FFMPEG::decode error decoding frame
> [yuv4mpegpipe @ 0x8d47be0]Estimating duration from bitrate, this may be
> inaccurate
> Input #0, yuv4mpegpipe, from 'pipe:':
>   Duration: N/A, bitrate: N/A
>     Stream #0.0: Video: rawvideo, yuv420p, 720x576, PAR 1:1 DAR 5:4, 25
> tbr, 25 tbn, 25 tbc
> [libx264 @ 0x8d52440]using SAR=1/1
> [libx264 @ 0x8d52440]using cpu capabilities: MMX2 SSE2Fast SSSE3 Cache64
> [libx264 @ 0x8d52440]profile High, level 3.0
> Output #0, mpeg2video, to '/home/dell/test_wp.m2v':
>   Metadata:
>     encoder         : Lavf52.64.2
>     Stream #0.0: Video: libx264, yuv420p, 720x576 [PAR 1:1 DAR 5:4],
> q=10-51, 200 kb/s, 90k tbn, 25 tbc
> Stream mapping:
>   Stream #0.0 -> #0.0
> frame=    0 fps=  0 q=8328596.7 Lsize=       0kB time=10000000000.00
> bitrate=   0.0kbits/s
> video:0kB audio:0kB global headers:0kB muxing overhead -nan%
> Render::run: Session finished.
> Render::render 90
> ----------------
>
> And `cat -> %` does not work  (works in CVE )
>
> Just a quess: you asked to render selection and selected nothing?

For me it works as expected.

 Einar
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.cinelerra-cv.org/pipermail/cinelerra/attachments/20151201/8633358b/attachment.html>


More information about the Cinelerra mailing list